Öne Çıkanlar yunusemre mısırdaki idam kararları nurullah savaş recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu

Maski Öğrencilerle Buluştu
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı’nın başlattığı ‘Su Tasarrufu Eğitim Projesi’ ile ilgili proje öğrencilerle buluşmaya devam ediyor.

MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yakın dönemde başlatılan ve birçok okulun ilgi gösterdiği ‘Su Tasarrufu Eğitim Projesi’ tüm hızıyla sürerken, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu da öğrencilerle bir araya geldi. Nohutçu, TEMA Vakfı Manisa İl Temsilciliğine Üye olan öğrencilere su tasarrufunun anlatıldığı çeşitli hediyeler verdi. Nohutçu, hediyeleri çocuklara tek tek takdim ederken, ilgilerinden dolayı da teşekkür etti. Projeyi yürüten ekipte yer alan Yüksek Kimyager Arzu Sezer’de MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu’ya eşlik etti. Öğrenciler ellerinde ‘Gelecekte Su Bankası Olmasını İstemiyorsanız Suyunuzu İdareli Kullanın’, ‘Damlaya Damlaya Göl Olur, Damlata Damlata Çöl Olur’ yazılı pankart ve ‘Su Sağlıktır’ yazılı dövizler taşıdı.

"ÇOCUKLAR BİZİM YARINLARIMIZ"

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, ‘İşimiz su’ diyerek çıkılan yolda durmadan çalışmalara devam ettiklerini söyledi. Nohutçu, “Bitirdiğimiz, çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği ve yeni ihalesine çıktığımız projelerin sadece Manisa’mızın değil, Ege Bölgesi’nin de önemli tesisleri arasına gireceğini biliyoruz. Ancak sadece tesisleşme çalışmaları yeterli değil, aynı zamanda halkımızı da su kullanımı konusunda bilinçlendirmemiz gerekiyor. Bunun için minik yavrularımıza yönelik seminerler düzenliyoruz. Çocuklar bizim yarınlarımız ve bu gezegeni onlara miras bırakacağız. Bu yüzden suyu kullanırken çocuklarımızı düşünmemiz gerekiyor” dedi. Nohutçu, ayrıca, anlamlı projeyi hayata geçiren Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanımız Ulvi Kaynak’a da teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel