Öne Çıkanlar para 50 yıllık eşini çekiçle öldürdü yılmaz çakan İl Milli Eğitim Müdürü polis

MANİSA’DA FESTİVAL HAZIRLIKLARI TAMAM

Türkiye’de bu yıl 10’uncusu, Manisa’da ise 2’ncisi gerçekleştirilecek olan Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali için İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ek Hizmet Binasındaki Eğitim Araçları Salonundaki hazırlıklar tamamlandı. Türkiye’de 10 ilde aynı anda başlayacak olan festivalin Manisa organizasyonunu üstlenen MAGİDER ile Manisa Çölyak ve Organik Beslenme Derneği, Eğitim Araçları Salonunda festival hakkında bilgilendirmede bulundu.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ek Hizmet Binasındaki Eğitim Araçları Salonunda gerçekleşecek olan etkinliğin sunuculuğunu ise, usta takdimci İsmail AYDIN gerçekleştirecek.
Festivalle ilgili olarak açıklamalarda bulunan MAGİDER Yönetim Kurulu Başkanı Ayberk Aloğlu, “Ülkemizde 10 ilde eş zamanlı yapılacak olan Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali bu sene yine Manisa’da gerçekleştireceğiz. 22-26 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek film festivalimiz 25 film formatında belgeselden oluşacaktır. Bu festival tüm dünyada National Geographic tarafından yapılıyor ve ülkemizde de 10 ilde ilk defa izlenecek olması farkındalık açısından önemli bir festival. Tüm halkımızı Manisa Çölyak ve aynı zamanda MAGİDER olarak festivale davet ediyoruz. Vatandaşlarımızın da buraya gelerek çevre döngüsünün nasıl işlediğiyle ilgili fikir sahibi olması bizler için de, ülkemiz için de, dünyamız için de çok önemli. Tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.
Festivalin Manisa organizasyonunda Burcu Öztürk, Çiçek Taşyurt, Duygu Eren, Fatma Şahinol, Halim Şivecan, Şener Kul, Tuğçe Ayrancı yer alırken, festival MAT ve TEMA tarafından da destekleniyor. Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali 22 Kasım Çarşamba günü saat 15.15’de "Çözümlerin Hikayesi" adlı belgeselle başlayacak ve festivalin galası da saat 20.00’de verilecek kokteylle gerçekleştirilecek. 

Etkinlik Takvimi İse Şöyle;

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel