Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi Manisa Büyükşehir Belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA

Manisa’da Bisiklet Yolu Projesi sağlıklı yürütülüyor

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Vestel işbirliğiyle hayata geçireceği Bisiklet Yolu Projesi ile ilgili çalışmalar hızla devam ederken, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, Etüt ve Projeler Daire Başkanı Müge Türkeli Kuğu ile birlikte İl Halk Sağlığı Müdürüğü’nü ziyaret ederek, Sağlık Bakanlığı’nın fiziksel aktiviteyi teşvik amaçlı başlattığı “Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı” ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı tarafından başlatılan “Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı” kapsamında yer alan “Fiziksel Aktiviteyi Teşvik Projesi”, bisiklet yolu yapan belediyelere bisiklet desteği verilmesini amaçlıyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, Etüt ve Projeler Daire Başkanı Müge Türkeli Kuğu ile birlikte İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Engin Yıldırım’ı ziyaret ederek, Bakanlığın projesi ve kapsamıyla ilgili görüş alışverişinde bulundu. Vestel işbirliğiyle hayata geçirilecek Manisa Büyükşehir Belediyesi Vestel Bisiklet Yolu Projesi’nin ilk etapta 41 kilometre yapılacağını hatırlatan Genel Sekreter Aytaç Yalçınkaya, Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak böyle bir projenin içinde yer almaktan ve sağlıklı yaşama destek sağlayacak olmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Vestel Bisiklet Yolu Projesi’nin sağlıklı bir şekilde yürütmek için bisiklet sporu ile ilgilenen kulüp ve dernekler, Sağlık Bakanlığı’na bağlı birimler ve benzer kurumların görüşlerini de alacaklarını ve buna göre çalışmalarına yön vereceklerini belirten Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün öncülüğünde bu projemizi en sağlıklı şekilde yürütmek için çalışıyoruz. ‘Yaptım, oldu’ anlayışıyla değil, herkesimin görüşlerini de alarak projemizi hayata geçirmenin çabasındayız. Sağlık Bakanlığı tarafından başlatılan “Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı” kapsamında Bakanlık, belediyelere bisiklet desteği sağlıyor. Bununla ilgili İl Halk Sağlığı Müdürümüzle görüş alışverişinde bulunmak amacıyla da bu ziyaretimizi gerçekleştirdik” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel