Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi Manisa Büyükşehir Belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA

Manisa'da 5 Metrelik Ağaç Kökü Görenleri Şaşırttı

MASKİ Genel Müdürlüğü, vatandaşlara daha kesintisiz ve sağlıklı su ulaştırmak için il genelinde çalışmalarını sürdürüyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde 154 Mahalle Projesi ile Gördes ilçesine bağlı Çiçekli Mahallesi’nde içme suyu hattı yenileniyor. Yeni hat döşeme çalışmalarının sürdüğü esnada MASKİ ekipleri, hatta meydana gelen sıkıntılara da anında müdahale ediyor. Vatandaşın suyun az aktığını bildirmesi üzerine hattı kontrol eden ekipler, gördükleri manzaraya inanamadı. Su borularının içerisinden 5 metre uzunluğunda kunduz adı verilen ağaç kökü çıkarıldı. Uzun yıllar önce döşenmiş olan hattın sebep olduğu sıkıntı, MASKİ ekiplerinin müdahalesi ile ortadan kaldırıldı. Karşılaşılan bu durum, MASKİ’nin il genelinde gerçekleştirdiği çalışmaların ne derece yerinde ve isabetli olduğunu bir kez daha ortaya koydu.


MASKİ Genel Müdürlüğü, mahallelerin ihtiyaçlarına anında çözüm üretiyor. Bu kapsamda, Gördes’in Çiçekli Mahallesi’nde vatandaşlardan gelen talep sonrasında hatta yapılan tamirat dolayısıyla mahalle sakinleri teşekkür etti. Eski hat nedeniyle bu tarz manzaralara alışkın olduklarını ifade eden mahalle sakinleri, MASKİ’nin sıkıntılarına anında çözüm ürettiğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel