Öne Çıkanlar MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi Emekliye 241 lira zam alaşehir mitingi Baba İlgilenir Zafer Sezer Alp

Üçüncü olağan kurul gündemin okunması saygı duruşu ve istiklal marşı okunması ile başladı, bütçe oylaması ve talep isteklerin alınması sonrasında yönetim listesi oylandı. Genel kurul sonrasında tekrar güven oyu alan yönetime iki yeni üyede katılmış oldu. Başkan Kazaz yapılan oylama sonunda tüm üyelere teşekkür etti.
Manisa Trabzonlular Derneği Başkanı Profesör Doktor Mustafa Kazaz yaptığı açıklamada “Üçüncü Olağan Genel kurulumuzu gerçekleştirdik. Yeni yönetim kurulumuzun Manisa’mıza, Manisa Trabzonlular derneğine tüm hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum. 2012 de kurulan Manisa Trabzonlular Derneği yaptığı bir çok etkinlikle Manisa’da kendini  kanıtlamış bir dernek. Bugün Olağan Genel Kurulumuzu yaptık.  Yönetim kurulumuzda iki değişiklik var, yeni iki yönetim kutulu üyesi katılmış oluyor aramıza. Yönetim kurulunda ki görev dağılımını yaptıktan sonra ilk icraatımız, biliyorsunuz kış sezonundayız Hamsi Festivali Manisa’da yerini güncel olarak tutuyor. Dolayısıyla ilk etkinliğimiz olarak Hamsi Festivali çalışmalarımıza büyük bir hızla başlayacağız. Ümit ediyorum Manisa’da 3. Hamsi Festivalini en kısa zamanda gerçekleştireceğiz, şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Tabi bunun yanı sıra Trabzonlular derneğinin bir çok etkinliği mevcut, bunlardan birisi de anneler günü kahvaltılarımız onu tekrar yapacağız. Üyelerimiz tarafından teklif ile gündeme gelebilecek her türlü etkinliğe açık bir derneğiz herkese hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Manisa Trabzonlular Derneği 3. Olağan Genel Kurul Sonrasında Mustafa Kazaz, Mehmet Korkmaz, İsmail Aydın, İsmail Hakkı Küçük, Savaş Güdü, Ömer Akbulut, Barış Kaya, Mahmut Alioğlu, Ali Rıza Özen, Musa Tahsin Kalaycı, Timur Bilgili’nin yer aldığı yeni yönetim ile yola devam kararı aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel