Öne Çıkanlar MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi Emekliye 241 lira zam Baba İlgilenir Zafer Sezer Alp alaşehir mitingi

Manisa Trabzonlular Derneği Vali Güvençer’i Hamsi Festivaline Davet Etti

Manisa Trabzonlular Derneği Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer'i 14 Ocak'ta yapılacak olan Hamsi Festivali'ne davet etti.

Vali Mustafa Hakan Güvençer’i festivale davet eden Dernek Başkanı Kazaz,  Manisa’da gerçekleştirilecek 2. hamsi festivali ile ilgili yapılan çalışmalar konusunda bilgi verdi.

Dernek Başkanı Kazaz konuşmasında’’ Sayın Valim Manisa’da Trabzonlular Derneği olarak düzenlediğimiz bir önceki festivalin oldukça renkli geçmesi nedeniyle yönetim kurulumuz Manisa’da Hamsi Festivalinin ikincisini düzenleme kararı aldı.14 Ocak’ta 2. Hamsi Festivalini düzenleyeceğiz. Festivalde katılacak kişilere 5 ton hamsi ikram edeceğiz. Bir önceki festivalde olduğu gibi amacımız her kesimden insanı Hamsi Festivalinde bir araya getirmek, kültürümüzde önemli bir yeri olan Hamsi ile buluşturmak ve güzel bir gün geçirmelerini sağlamaktır. Kültürlerin kaynaşmasını için düzenlediğimiz festivalde bu yılda kemençeler, tulumlar çalacak, Karadeniz sanatçıları yer alacak. Karadeniz horonu eşliğinde Manisa yine coşkulu bir gün yaşayacak. Türkiye’nin çeşitli illerinden birçok konuğumuz olacak. İlkini gerçekleştirdiğimizde 15 bin kişinin katıldığı festivalde 4 ton hamsi dağıtmıştık. Bu yılki hedefimiz 20 bin kişiyi ağırlayarak 5 ton hamsi dağıtmak. Festival öncesinde dernek olarak 13 Ocak'ta Şehitlerimiz için Hatuniye Camiinde Mevlid-i Şerif  okutacağız, bir gün sonra 14 Ocakta da Festival gerçekleşecek. Sizlerinde katılarak bizleri onurlandırmanızı arzu ediyor ve tüm Manisalıları 14 Ocakta festivalimize bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Dernek başkanı Kazaz’a nazik ziyaretleri için teşekkür eden Vali Güvençer kültürel kaynaşmayı sağlayacak her etkinliğin toplum açısından önemine vurgu yaparak, Derneğin davetine aksi bir durum olmazsa katılacağını ifade etti. Ayrıca 13 Ocak’ta şehitler için Hatuniye Camii’de mevlit yapacaklarını belirten Başkan Kazaz program dahilinde Vali Güvençer’in her iki programa da katılacağını sözlerine ekledi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel