Öne Çıkanlar mısırdaki idam kararları nurullah savaş yunusemre recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu

Manisa Trabzonlular Derneği Lokma Hayrına Manisaspor Futbol Takımı Renk Kattı

Manisa Trabzonlular Derneği tarafından 24 Şubat 1918 Trabzon'un Kurtuluşu ve Şehitleri Anma Günü Programı Kapsamında Afrin Şehitleri ve tüm Şehitler için bugün Saat 12:00 da 15 Temmuz Demokrasi Meydanında (8 Havuz Meydanında) lokma hayrı yapıldı.
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye’nin Afrin Bölgesi’ne yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit olan Mehmetçikler için yapılan lokma hayrına Manisaspor Başkanı ve Futbolcuların katılması ise renk kattı.Yağmura rağmen etkinliğe katılan Tarzanlar, hatıra fotoğrafı çekilirken, düzenlenen lokma hayrına katıldı. Etkinlikte 1965 Manisaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Altan Çakıcı ve ekibi de yer alırken, Manisaspor Başkanı Gökay Budak, taraftarların isteğini kırmayarak, Siyah-Beyazlılar’a üçlü çektirdi. 
Manisa Trabzonlular Derneği Başkanı yapılan lokma hayrında şunları dile getirdi: "Ülkemizin huzuru için gece gündüz demeden nöbette olan, canını veren aziz şehitlerimizin ruhlarına hediye olsun. Bu nedenle Trabzonlular olarak, Trabzonlular Derneği olarak elimizden geldiğince, dilimiz döndüğünce bu birlikteliği bu kardeşliği birlikte yaşamanın güzelliklerini işlemeye devam edeceğiz. Afrin'de şehiti olan ve Vatanı uğruna şehit olan tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun. Ebediyete intikal eden, tüm şehitlerimize  Allah rahmet eylesin. Memleketimize, Allah güzellikler nasip etsin. Huzur nasip etsin” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel