Öne Çıkanlar salihli manisa Serbest Gündem Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul

Manisa Spor Lisesi Öğrencisinden Cimnastikte Büyük Başarı
Manisa Spor Lisesi öğrencileri milli formayla katıldıkları turnuvalardan elde ettikleri madalyalarla isimlerinden söz ettirmeye başladı. Manisa Spor Lisesi 12’nci sınıf öğrencisi ve milli sporcu Nihatcan Gül Fransa’da düzenlenen Aquae World Cup İnternational Open Turnuvasında Aerobik Cimnastik Trio Kategorisinde birinci olarak büyük bir başarıya imza atarken milli sporcu, okuduğu spor lisesinin müdür, müdür yardımcısı ve beden eğitimi öğretmeni ile birlikte Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Şengül’ü ziyaret etti. Ziyarette okulun 9’uncu sınıf öğrencisi milli sporcu Bilal Bülbül de yeraldı.
Manisa Spor Lisesi öğrencileri milli formayla katıldıkları turnuvalardan elde ettikleri madalyalarla isimlerinden söz ettirmeye başladı. Milli forma ile Fransa’dan Aeorbik Cimnastik dalında Trio kategorisinde birincilikle dönen okulun 12’nci sınıf öğrencisi Nihatcan Gül ile yine Milli forma altında Macaristan’dan düzenlenecek olan 21. Artistik Cimnastik Turnuvasına katılacak olan okulun 9’uncu sınıf öğrencisi Bilal Bülbül, Spor Lisesi Müdürü Yılmaz Sertdemir, Müdür Yardımcısı İzzet Uğur Dalaman ve Beden Eğitimi Öğretmeni Banu Cirit ile birlikte Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Şengül’ü makamında ziyaret etti.
Fransa’da 16-24 Mart tarihleri arasında düzenlenen Aquae World Cup İnternational Open Turnuvasında Aerobik Cimnastik Trio Kategorisinde birinci olan Nihatcan Gül Fransa’daki turnuvadan bahsederek yaptığı cimnastik hakkında Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Şengül’e bilgi verdi. Kendisinin aerobik cimnastik dalında yarıştığını kaydeden Gül başarılarının devamı için sürekli ve düzenli olarak öğretmenleri eşliğinden çalışmalar yaptığını belirtti. Gül ayrıca turnuvada ikinci ve üçüncü olan takımın da Çin takımı olduğunu söyledi.
29 Nisan 1 Mayıs tarihleri arasında Macaristan’da gerçekleştirilecek olan 21. Uluslar arası Cimnastik Turnuvasında milli formayı giyecek olan okulun 9’uncu sınıf öğrencisi Bilal Bülbül de şampiyonada ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağını anlattı.
Spor Lisesi Müdürü Yılmaz Sertdemir de, “Sürekli olarak milli müsabakalarda okulumuzu ve Manisa’mızı temsil eden öğrencilerimiz var bu sürekli bir hal aldı.” diyerek öğrencileriyle gurur duyduğunu anlattı.
Elde edilen başarıların eğitime yapılan yatırımların bir sonucu olduğuna dikkat çeken Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Şengül ise, “Öncelikle Okul müdürümüzü onun şahsında tüm Spor Lisemizi ve bu çocuklarımızın bu güzel noktaya gelmesinde katkı sağlayan beden eğitimi öğretmenlerimizi ki başta Banu Hanımı tebrik ediyorum. Çocuklarımızla gurur duyuyoruz. Çok güzel noktaya gidiyoruz, gittiğimize inanıyorum. Artık bölgesel olmaktan çıktık, ulusal hatta uluslar arası başarılara imza atmaya başladık. Hatta uluslar arası başarılarda birinci, ikinci, üçüncü olmazsak üzülür hale geldik. Bu hakikaten tam da istediğimiz hayal ettiğimiz bir şeydi. Ben öğrencilerimizi kutluyorum, tebrik ediyorum ve bu başarılarının devamını diliyorum. İnşallah daha nice spor müsabakalarında başarılı olacaklar. Türkiye’yi temsil edecekler. Okullarını değil, Manisa’yı değil, Türkiye’yi temsil edecekler. Onları, öğretmenlerini ve tüm idarecilerini okul müdürümüzü tebrik ediyorum.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel