Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi Manisa Büyükşehir Belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA

Manisa'nın Yolları Yapıldı Trafik Nefes Aldı

İl genelinde yol bakım çalışmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesinin şehir merkezinde gerçekleştirdiği yol bakım çalışmaları sorunsuz ilerliyor. Zaman içerisinde yıpranan yolları yenileyen Büyükşehir Belediyesi, ardından mevcut yollarda ve bordürlerde boyama çalışması gerçekleştiriyor. Lale Meydanı ve YSE Kavşağı arasında kalan yolun yanı sıra YSE Kavşağından Moris Şinasi Hastanesi’ne uzanan güzergahta bordür ve yol çizgisini yenileyen Büyükşehir Belediyesi güvenli trafik akışını sağlayarak sürücülere konforlu sürüş imkanı sağlıyor. Öte yandan sürücü ve yayaların güvenliği, ulaşımın sorunsuz işlemesi amacıyla asfalt uygulaması tamamlanan yollarda bordür ve yol çizgi boyamaları devam edecek. 
Yapılan çalışmalarla Manisa merkezindeki yolların adeta yeniden doğduğunu belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Göreve geldiğimiz ilk günden beri toplu ulaşımda yaptığımız devrimle Manisalı hemşehrilerimizi modern ulaşımla tanıştırdık. Yakın zamanda çevre dostu elektrikli otobüslerin de trafiğe dahil olmasıyla birlikte adeta yeni bir dönemi başlatmış olacağız. Tabi bunları yaparken yolların yenilenmesi ve yol güvenliğini de unutmadık. Yaklaşık 1 aydır ekiplerimiz yoğun bir şekilde bunun için hummalı bir çalışma içinde. Geldiğimiz noktada yolların yeni hali herkes tarafından takdirle karşılanıyor. Çalışmalarımız Manisa için ve Manisa’da yaşayan hemşehrilerimiz için devam edecek” diye konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel