Öne Çıkanlar sosyal koruma ak parti hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi Jandarma ekipleri

Manisa Kart artık mobilde

Manisa Kart işlemlerinde mobil uygulaması devreye girdi. MANULAŞ Genel Müdürü Mehmet Oluklu, Manisa Kart’ın ilk etapta Android işlemci cep telefonları üzerinden indirilebileceğini, yakın zamanda iOS uygulamasına da gireceğini belirtti.

İl genelinde toplu taşımada kullanılan Manisa Kart işlemleri artık android işlemci cep telefonları üzerinden yapılabilecek. Manisa Kart uygulaması ile Yetkili Bayi ve Kart Merkezleri, Otobüsüm Nerede, Bakiye Sorgulama, Akıllı Durak, Kredi Kartı ile Bakiye Yükleme, Kart Kullanım Raporu, Hat Hareket Saatleri ve Ücret Tarifesi gibi işlemler mobil uygulaması üzerinden yapılabilecek. Konu ile ilgili bilgi veren MANULAŞ Genel Müdürü Mehmet Oluklu, “Manisa Kart, birçok platformda hizmet ağını genişleterek vatandaşlarımıza kolaylık sağlıyor. Vatandaşlarımız Manisa Kart işlemlerini cep telefonları üzerinden yapabilecek. Android üzerinden Play Store’da yer alan Manisa Kart uygulaması indirildiğinde bakiye sorgulama, yükleme, otobüs hareket saatleri gibi birçok önemli işlem yapılabilecek. Yakın zamanda Apple iOS için de uygulama faaliyete geçecek” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel