Öne Çıkanlar genel haber Manisanın Şehzadeler ilçesi karaçoban Sosyal Güvenlik Kurumu gençlik

Manisa Eğitim Bir-sen, Okul Temsilcileriyle Buluştu
Eğitim Bir-Sen Manisa Şube Başkanı ve Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi Mehmet Emin Sofuoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Kırkağaç ve Şehzadeler ilçesinde okul temsilcileri ve okul müdürleri ile bir araya geldi.
Kırkağaç ve Şehzadeler ilçe temsilcileri ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu toplantılarda üyelerin talepleri, elde edilen kazanımlar, üyelik çalışmaları şeklinde sendikal değerlendirmelerde bulunuldu. Samimi bir ortamda gerçekleşen toplantılarda konuşan Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı ve Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi Mehmet Emin Sofuoğlu, okul temsilcileri ve okul müdürlerine özverili ve fedakâr çalışmaları sebebiyle teşekkür etti. Eğitim-Bir-Sen’in kuruluşundan beri her daim çalışanların ve mazlumların yanında olduğunu, milletin hayrına koştuğunu ifade Sofuoğlu, “Sendikal çalışmalarımızda üzüm yemek amacıyla hareket ediyor ve çalışmalarımızı en iyi kazanımlarla taçlandırıyoruz. Sendikal kazanımlarımız bizden önceki yetkili sendikalarının hayalleri bile değildi.” dedi.
“Biz, büyük bir aileyiz. Üyelerimizin yanındayız. Üyelerimizle güçlüyüz.” diyen Sofuoğlu, “Emeğin mücadelesini vererek, ekmeğimizi büyüterek, hakkımızı isteyerek büyümeye devam edeceğiz. Amacımız, bütün gayretimiz bunun gerçekleştirilmesi yönündedir. Heyecanla ve kararlı adımlarla 1 Milyon üye hedefine doğru yürüyoruz. Her birimiz bu davaya el ve omuz vermek, katkıda bulunmak, destek olmak zorundayız. Kol kola girerek, çalışma tempomuzu artırarak, bir milyon üye hedefine doğru yol alıyoruz. Bu hedefi tutturmak, sadece başkanlarımızın üzerine düşen bir görev değil, bütün üyelerimiz elini taşın altına koyarak katkı vermelidir.” şeklinde Konuştu.
Diğer sendikaların hayal dahi edemediği kazanımlara imza attıklarını vurgulayan Sofuoğlu, ”Elde ettiğimiz kazanımlar, kamu görevlileri tarafından takdirle karşılanmıştır. Elde edilenler, hedeflediklerimizden sadece bir kısmıdır. Kazanımlarımız, önümüzdeki süreçte artarak devam edecektir. Mücadele ederek kazandıklarımızı hayal bile edemeyenlerin, kazanımlarımızı itibarsızlaştırmaya çalıştıklarının farkındayız. Kazanımlarımızı alanda en iyi şekilde anlatmak bizim görevimiz. Okullarda kazanımlarımızı anlatmalıyız. Okul panolarımızı güncel ve canlı tutmalıyız. ” dedi.
Sofuoğlu, "Çınarın tohumu yine çınar yetiştirecektir. İşte o çınar bizleriz. Bizler, milletimizin ve medeniyetimizin tarafında olmalıyız. Yeniden Büyük Türkiye’nin mimarı olduğumuzu unutmamalı ve bu çerçevede çalışmalarımızı sürdürmeliyiz. Medeniyet Değerlerimizi Yeniden İhya ve İnşa Edecek Bir Nesil Yetiştirmeliyiz. Bulunduğumuz yerleri Medeniyet değerlerimiz çerçevesinde tahkim etmek ortak görevimizdir. Sizin varlığınız nasıl okuldaki ortamı değiştiriyorsa, bizim varlığımız da ülkenin iklimini değiştiriyor. Yeni izler bırakan, çığır açan, bulunduğu yere rengini, kokusunu hissettirecek, farkını ortaya koyan, önden yürüyenler tarihi yeniden yapacak olanlardır.” diye konuştu.
Eğitim-Bir-Sen olarak “Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var" projesinin ortağı olduklarına dikkat çeken Sofuoğlu, “Bir yetim gülüyorsa, başına şefkat eli değdiği içindir. Bir yetim gülüyorsa, bütün bir toplum gülüyor demektir. Bu nedenle, desteklediğimiz ‘Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var’ projesine her üyemizin sahip çıkmasını ve destek olmasını bekliyor ve istiyoruz.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel