Öne Çıkanlar Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul Serbest Gündem Kula Devlet Hastanesi enflasyon açıklaması

Manisa'da servis şoförleri bilgilendirildi

Okul servis araçları şoförleri ve rehber personele yönelik, Manisa Şoförler ve Otomobilciler Odası Konferans Salonu'nda eğitim düzenlendi. Düzenlenen toplantıda konuşan Manisa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Salih Karaağaç, servis taşımacılığında uyulması gereken kurallara değinerek, okul servis araçlarında taşımacılığın yükümlülükleri, rehber personel şartları gibi konulara değindi. Diğer kurum temsilcilerinin de konuşmalarının ardından servis şoförleri ve rehber personellerle görüş alış verişinde bulunuldu.
Eğitime, Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Toplu Taşıma Müdürü Selçuk Bozkurt, Manisa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Salih Karaağaç, ilgili kurumlardan temsilciler, servis şoförleri ve rehber personeller katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel