Öne Çıkanlar yunusemre mısırdaki idam kararları nurullah savaş recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu

Manisa'da 13 Buçuk Milyon TL’lik Yatırım Yarılandı

MASKİ Genel Müdürlüğü, yaptığı alt ve üstyapı yatırımlarına hız kazandırmak için beton boru ve kilit parke taş fabrikası inşa ediyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmada imalatlar yarılandı. Salihli’nin Durasıllı Mahallesi’nde inşa edilen tesiste, temel imalatlar biterken, prefabrik inşası devam ediyor. 13 buçuk milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen ‘MASKİ Altyapı ve Üstyapı Beton Boru Mamulleri Üretim Tesisi’ sayesinde il genelinde yapılan çalışmalar hızlandırılacak.
MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, “İl genelinde büyük altyapı projelerimizi hayata geçiriyoruz. Bu kapsamda, Salihli ilçemizde beton boru ve kilit parke taş fabrikası kurmak için başladığımız çalışmada yarıya geldik. Fabrika üretime geçtiği zaman daha hızlı bir şekilde alt ve üstyapı işlerine imza atacağız. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün talimatlarıyla bu tesisi kurmaktaki amacımız, satın alma maliyetinden tasarruf sağlanması ve malzemenin ihtiyaç duyulan bölgeye doğrudan teminini sağlamak. Yatırımımızın Manisamıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel