Öne Çıkanlar genel haber Manisanın Şehzadeler ilçesi karaçoban Sosyal Güvenlik Kurumu şehzadeler belediyesi

Manisa Büyükşehir'den Yuntdağı'na İki Önemli Hizmet

Mahalle meydanında Muhtar Bekir Akdeniz'in pilav hayrına katılan Başkan Ergün'e MHP İl Başkanı Erkan Öztürk, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Genel Sekreter Yardımcıları Yılmaz Gençoğlu ve Mustafa Genç, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, başkan danışmanları, büyükşehir belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğünde görevli daire başkanları, Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Balaban, MHP Yunusemre ve Şehzadeler ilçe başkanları ile mahalle muhtarları eşlik etti. Vatandaşlarla bir araya gelerek onlarla sohbet eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, çocuklara kırtasiye seti, mahalleli kadınlara ise şal hediye etti. Başkan Ergün, Osmancalı Mahallesinin ardından Yuntdağ Bölgesine hizmet verecek olan İtfaiye Müfrezesi ve Gasilhanede incelemelerde bulundu. İlk olarak İtfaiye Müfrezesinde incelmelerde bulunan Başkan Ergün, İtfaiye Daire Başkanı Ali Gül'den çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'nın 7/24 vatandaşın hizmetinde olduğunu belirten Başkan Ergün, "Ekiplerimiz bölgede yaşanabilecek herhangi bir olumsuzlukta anında müdahale edebilmekte. Halkımızın can ve mal güvenliği için önemli bir görev üstlenen itfaiyemizin daha güçlü olması için mevcut imkânlarımızla birlikte bundan sonra da en iyisini yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
İnşaat çalışmaları devam eden Gasilhanede de incelemelerde bulunan Başkan Ergün, çalışmalar hakkında Mezarlıklar Daire Başkanı Serpil Çakır'dan bilgiler aldı. Vatandaşların iyi günlerinde olduğu gibi, kötü günlerinde de yanlarında olmaya devam edeceklerini belirten Başkan Ergün, "Bu anlamda Yuntdağ bölgesinde ikamet eden vatandaşlarımızın cenaze işlemlerini daha rahat yapabilmeleri amacıyla Osmancalı Mahallesi'nde yapımına başladığımız gasilhane binasında çalışmalarımız tamamlanmak üzere. Kısa süre içerisinde çalışmaları tamamlayıp gasilhanemizi vatandaşlarımızın hizmetine sokmayı planlıyoruz" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel