Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi çankaya Gündem ÖMÜR DEDİĞİN PROGRAMININ KONUĞU İSMAİL AYDIN OLDU Çocuklar Bu Proje ile Dijital Hayattan Uzaklaşacak şehitler için kınama

Manisa Büyükşehir'de hedef 'Sıfır Atık'

"Sıfır Atık Projesi", Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından, sürdürülebilir kalkınma ilkeleri çerçevesinde kaynaklarımızı korumak, atıklarımızı kontrol altına almak, gelecek nesillere temiz ve gelişmiş bir Türkiye ile yaşanabilir bir dünya bırakmak amacıyla hazırlandı. Proje kapsamında belediye personeline israfın önlenmesi, atığın azaltılması ve dönüştürülmesini kapsayan bilgilendirme seminerleri veren Manisa Büyükşehir Belediyesi, son olarak da hizmet binasının içerisine geri dönüşüm ünitesi yerleştirdi. Yerleştirilen ünitede kağıt, plastik, cam, metal, organik, atıklar ayrı ayrı sınıflandırılıp, toplanarak geri dönüşüme tabi tutulmaktır.Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Fatih Öztürk, belediye hizmet binasındaki çöp kovalarının yerine her kata geri dönüşüm ünitesi yerleştirileceğini belirtti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel