Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi Çocuklar Bu Proje ile Dijital Hayattan Uzaklaşacak ÖMÜR DEDİĞİN PROGRAMININ KONUĞU İSMAİL AYDIN OLDU çankaya Gündem şehitler için kınama

Kula’nın Cadı Kazanı Kaynıyor

31 Mart 2019’da gerçekleştirecek yerel seçimlere sayılı günler kala Manisa ve ilçelerinde Cumhur İttifakının adaylarının kimler olacağı merak ediliyor. Ankara kulislerinden Manisa ve ilçelerinde mevcut AK Parti ve MHP’li belediyelerin aynı şekilde korunacağı bildirilirken, bazı STK (sivil Toplum Kuruluşu) Başkanları 24 Haziranda iyi partiye verdiği desteklerden sonra 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde Kula’da Ak Partinin İlçe Başkanın birlikte İYİ Parti Kula İlçe Teşkilatı İle Gizli İttifak içerisinde oldukları Kula Eski Belediye Başkan’ına ilk önce seni cumhur ittifakına aday gösterelim olmazsa Millet İttifakına gideriz dediği Kula halkı tarafından sokaklarda konuşuluyor.
Sayın elmas ‘mı, yakut ‘mu olarak lanse edilen oda ve parti başkanlarının derdi ise anlaşılamıyor. Seçimler yaklaşırken senaryolar Kula sokaklarında dolaşacağa benziyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel