Öne Çıkanlar kısa film manisa aile hekimleri derneği kenan ışık manisa belediye başkan adayları mani yer altı otoparkı

Kula tarımına destek

Kula İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Bilgin Sarısu, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın "İyi Tarım Uygulamaları Projesi" kapsamında üretim yapan çiftçiler için destekleme müracaatları 3 Şubat’ta başladığı bildirdi.

Konuyla ilgili Kula İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bilgin Sarısu, Çiftçi Kayıt Sistemi’ne kayıtlı olup iyi tarım uygulaması yapan ve yetkilendirilmiş sertifikası bulunan çiftçilerin desteklemelerden faydalanabilmesi için 3 Şubat ile 17 Mart 2017 tarihleri arasında belgeleri ile birlikte müracaat etmeleri gerektiğini söyledi. Sarısu “2016 yılı üretim sezonunda iyi tarım uygulayıp, kontrol ve sertifikasyon kuruluşundan sertifika alan üreticilerimize yönelik ’İyi Tarım Uygulamaları Destekleme’ başvurusu için iyi tarım uygulamaları sertifikası ve eki ile birlikte 03 Şubat-17 Mart 2017 tarihleri arasında Çiftçi Kayıt Sistemine kayıtlı bulundukları il ve ilçe müdürlüklerine başvurmaları gerekmektedir" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel