Öne Çıkanlar salihli manisa Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul Serbest Gündem

Kula Öğrenci Meclisinden Şehitler İçin Lokma Hayrı
Manisa’nın Kula ilçesinde Öğrenci Meclisi öncülüğünde hayırseverlerin katkılarıyla şehitler için lokma hayrı düzenledi.
Yaşanan son terör olayları ve verilen şehitler nedeniyle Manisa’nın Kula ilçesinde Turgut Özal Bulvarı Eski Halk Bankası binası önünde düzenlenen lokma hayrına, Kula Kaymakamı Murat Güven, İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Yiğen, Kula Esnaf Odası Başkanı Aytekin Şadan, İlçe Müftüsü Kamil Kımız, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Lokma hayrı İlçe Müftüsü Kamil Kımız’ın yaptırdığı dua ile başladı. Okunan duanın ardından vatandaşlara lokma ikram edildi.
Kula Öğrenci Meclisi Başkanı Emre Sarıkaya, "Mukaddes vatan toprakları için, canlarını seve seve vererek, bir ulusun kaderini değiştiren, vatanı, istiklali, sarsılmaz imanları, eşsiz cesaretlerine borçlu olduğu, aziz şehitlerin anısına lokma hayrı yapmak istedik. Bu konuda Kula’daki hayırseverlerden topladığımız yardımlarla lokma hayrını gerçekleştirdik." dedi.
Kula Kaymakamı Murat Güven de, "Şehitlerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel