Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi Manisa Büyükşehir Belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA

Kosova'ya Türk Seramiği

Seramiksan’ın porselen dış cephe kaplamaları, uluslararası birçok projede de tercih ediliyor. Arting LLC tarafından uygulanan proje kapsamında Kosova’nın Priştine şehrinde yapılan Lakrishte Kompleksi’nin porselen cephe kaplamasında, Seramiksan’ın dikkat çeken ürünlerinden Venüs Serisi kullanıldı. 
Venüs Serisinin, Lakrishte Kompleksi’nde kullanılan 60x120 cm siyah rengi etkileyici ve modern bir görüntü sunuyor. Serinin ayrıca beyaz, bej, koyu gri, warm gri renk ve 60x60-60x120 cm ebat seçenekleri de bulunuyor. 
Kaliteli yaşam için gerekli tüm teknolojiyi estetik tasarımlarıyla birleştiren Seramiksan, tüm yaşam alanları ve kamusal alanlar için kullanılabilecek seramik, granit, porselen cephe kaplamaları, vitrifiye ürünleri ve yapı kimyasalları üretiyor. 

Anahtar Kelimeler:
Kosovaya Türk Seramiği
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel