Öne Çıkanlar genel haber Manisanın Şehzadeler ilçesi karaçoban Sosyal Güvenlik Kurumu şehzadeler belediyesi

Köprübaşı’nda Düğün Salonu Yükseliyor
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde temeli atılan Köprübaşı’nın Namık Kemal Mahallesindeki düğün salonunun yapımı hızla devam ediyor. Duvar inşası yapılan düğün salonunun tamamlanmasının ardından vatandaşlar hem modern bir düğün salonuna hem de yepyeni bir sosyal alana kavuşacak.
Manisa il genelinde vatandaşların yüzünü güldürecek hizmetleri yapmaya aralıksız devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Köprübaşı’na bağlı Namık Kemal Mahallesinde düğün salonunun duvar inşasına başladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’nca gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında mahalleye modern düğün salonu ile park alanı kazandırılacak.
Vatandaşların sevdikleriyle birlikte geçirdikleri en güzel günlerinde yanlarında olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün önderliğinde ilçelerimize gıda bankalarından MABEM’e, çocuk kültür ve sanat merkezlerinden düğün salonlarına kadar onlarca hizmet götürüyoruz. Köprübaşı’na inşa ettiğimiz yeni düğün salonunun da duvar çalışmasını yapıyoruz. Sosyal yaşam alanlarıyla birlikte en yakın zamanda çatı ve çevre düzenlemesi çalışmalarını da yaparak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Köprübaşı halkımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel