Öne Çıkanlar Emekliye 241 lira zam Baba İlgilenir MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi Zafer Sezer Alp alaşehir mitingi

Kemikleri bulunan gencin cinayetinde 4 tutuklama

Manisa’da 21 Kasım’da Gediz Nehri kenarında bulunan insan kemiklerinin çevrede bulunan giysilerin üzerinde bulunan barkot numaralarının incelenmesinin ardından 26 yaşındaki İdris Okur’a ait olduğu tespit edildi. İdris Okur’un en son görüştüğü kişi olan M.K., 23 Kasım'da yakalanarak gözaltına alındı. M.K., sorgusunda T.C. ile birlikte İdris Okur’u 2 Ekim tarihinde Tekeliler Mahallesi civarına götürdüklerini ve burada birlikte av tüfeğiyle Okur’u öldürdüklerini itiraf etti. M.K.'nın olay anında şüpheli T.C.’nin arkadaşları olan S.S., C.K., E.A., R.A. ve C.B. isimli şahısların da olduğunu belirtmesi üzerine söz konusu şahıslar da 24 Kasım'da gözaltına alındı. Emniyetteki sorgusu tamamlanan 7 zanlıdan 4’ü Manisa Devlet Hastanesindeki sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan zanlılar T.C., M.K., S.S., R.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öte yandan, cinayetin uyuşturucu ticaretindeki husumetten kaynaklandığı iddia edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel