Öne Çıkanlar yunusemre mısırdaki idam kararları nurullah savaş recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu

Kayıp kızı Alaşehir Zabıtası buldu

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde çarşı merkezinde annesinin yanındayken bir anlık dalgınlık sonucu kaybolan küçük kızı Alaşehir Belediyesi Zabıta Ekipleri buldu.

Manisa’nın Alaşehir ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi’nde yaşayan anne Ümmü Avşar, kızı Hayal Avşar’la birlikte ilçe merkezindeki çarşıya alışverişe çıktı. Alışveriş sırasında anne Ümmü Avşar, bir anlık dalgınlık sonucu kızı Hayal Avşar’ı kaybetti. Anne Avşar’ın olayı kolluk ekiplerine bildirmesinin ardından olay zabıta ekipleri tarafından da ihbar alındı. Küçük Hayal’in eşkali verilen zabıta ekipleri çok geçmeden yoğunlaştığı Turan Alakent Caddesinde buldu. Küçük Hayal, kendisine ikram edilen hediyelerin ardından annesi Ümmü Avşar’a teslim edildi.

Anahtar Kelimeler:
ManisaAlaşehir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel