Öne Çıkanlar alaşehir mitingi MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi Emekliye 241 lira zam Manisa Büyükşehir Belediyesi Baba İlgilenir

Kavga ihbarına giden polislere sürpriz kutlama

Salihli Ayyıldız Motosiklet Grubu üyeleri Özgür Öksüz ve Orhan Tan öncülüğünde polislere sürpriz kutlama yapmak istedikleri için hazırladıkları plan dahilinde Kızılelma Meydanı’nda kavga ihbarında bulundu. Polis ekiplerinin olay yerine intikal ettiğini gören motosiklet tutkunları, hazırladıkları pastayı keserek, Türk Polis teşkilatının 174. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası'nı kutladı. 
Motosiklet tutkunları polislere kesilen pastayı ikram etti. Polisler ise yapılan sürprizin kendilerini mutlu ettiğini dile getirerek, motosiklet tutkunlarına teşekkür etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel