Öne Çıkanlar MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi Emekliye 241 lira zam alaşehir mitingi Baba İlgilenir Zafer Sezer Alp

Kapalı Otopark ve Pazaryeri Hizmet Tarihi Belli Oldu

İl genelinde yaptığı hizmetlerle vatandaşın takdirini toplayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl ilçesinin önemli ihtiyaçlarından biri olan Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri projesinin yapımını tamamladı. Şehit Haşim Dirik adını alan kapalı otopark ve pazaryeri 4 Mayıs tarihinden itibaren Sarıgöllü vatandaşların hizmetine sunulacak. Yaklaşık 3 bin 213 metrekarelik alanda tasarlanan Şehit Haşim Dirik Kapalı Otopark ve Pazaryeri 2 kat olarak vatandaşlara hizmet verecek. Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, ilçenin en önemli ihtiyaçlarından birinin Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün sayesinde giderilmiş olduğunu belirtti. Selçuk, “Sarıgöl ilçemizin bu projeye çok ihtiyacı vardı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün sayesinde gerçek oldu. Şehit Haşim Dirik Kapalı Otopark ve Pazaryeri Sarıgöllü vatandaşlarımızın 4 Mayıs tarihinden itibaren hizmetine sunulacak” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel