Öne Çıkanlar genel haber Manisanın Şehzadeler ilçesi karaçoban Sosyal Güvenlik Kurumu şehzadeler belediyesi

Kadın işletmeciden hemcinslerine "Evinizde oturmayın" tavsiyesi

Manisa Kahveciler Esnaf Odası yönetimi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadın kahveci üyelerini ziyaret etti.

Manisa Kahveciler Esnaf Odası, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesi, kadın üyelerini unutmadı. Manisa Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Çetin, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Yunusemre ilçesindeki Bozköy Kır Kahvesini işleten 41 yaşındaki 3 çocuk annesi Habibe Akyürek’i ziyaret ederek çiçek takdim etti. Ocak başına geçen Habibe Akyürek, Başkan Çetin ve yönetimine çay ikram etti. Manisa’da yaklaşık 700 üyeden 96’sının kadın olduğunu belirten Başkan Çetin, özellikle son zamanlarda açılan cafelerin işletmeciliğini bayanların yaptığını ifade etti. Bayanların el atmasıyla kalitenin yükseldiğini vurgulayan Çetin, “Hem ürün kalitesi, hem mekan kalitesi onların ellerin değmesiyle gelişti. Hoş bir mekanlar oluştu. Kendilerini tebrik ediyorum. İnşallah uzun yıllar beraberce bu işi yaparız” dedi.

1 mekan işletmeciliğini yaptığını belirten Akyürek ise, “Böyle bir işyerim olduğu için çok memnunum. Severek yapıyorum ben bu işi. İnşallah nice yıllar beraber çalışırız. Ailecek burayı işletiyoruz. Eşim, 2 oğlum ve 1 kızımla burayı işletiyoruz. Kadın işletmeciler iş konusunda hiçbir zaman durmasınlar. Devam etsinler. Bence bayanlar erkeklerden çok çok başarılı. Evde oturmalarına gerek yok” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
ManisaKahveciler Odası
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel