Öne Çıkanlar nurullah savaş recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu mısırdaki idam kararları genel kurmay başkanlığı

İki Kuşak Bu Etkinlikte Buluştu
Yunusemre Gündüz Bakımevi’nde eğitim gören minikler, Manisa Huzurevi Vakfı Dinlenme Evi’nde yaşayan dede ve ninelerini ziyaret ederek onların Yaşlılar Haftası’nı kutladı.
Yunusemre Gündüz Bakımevi öğrencileri geçtiğimiz hafta kutlanan Yaşlılar Haftası dolayısıyla Manisa Huzurevi Vakfı Dinlenme Evi’nde kalan büyüklerini ziyaret ederek ellerini öptü.
Dede ve ninelerinin haftalarını kutlayan Yunusemreli minikler, onlara gülsuyu armağan etti. Birlikte şarkılar söyleyip gönüllerince eğlenen yaşlılar ve çocuklar, keyifli anlar yaşadı. Minikler, 86 yaşına giren Avukat Neriman Sadıç’ın da doğum gününü kutladı. Minik öğrencilerin ziyareti ile çok güzel anlar yaşadıklarını vurgulayan Manisa Huzurevi Vakfı Dinlenme Evi sakinleri, Yunusemre Gündüz Bakımevi yönetimi ve hocalarına çok teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel