Öne Çıkanlar Başakşehir Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı 50 yıllık eşini çekiçle öldürdü İl Milli Eğitim Müdürü para

"Hükümsüz Caz" Sincan Kapalı Kadın Cezaevinde Gerçekleştirildi

Kadınların toplumdan dışlanmaması ve sanatla temas halinde olmaları adına çok önemli bir projeye imza atan Dilek Sert Erdoğan, müthiş enerjisi ile sahnede devleşirken, Hollandalı kadın saksofoncu Sanne Landvreugd muhteşemdi. Müziğin ne kadar evrensel olduğunun resmi yapıldı umut dolu bir tabloya. Kâh coşku dolu, kâh duygu yüklü anlar yaşandı. Kucağında çocuklarıyla oturan kadın mahkumlar caz ile ritm tutarken, hüküm yerini müziğin özgürlüğüne bıraktı.

Yurt Haberler Koordinatörümüz Hasret Dilek Delier'e  konuşan TRT'den tanıdığımız başarılı ve ünlü kameraman Abdullah Aykut, "böylesi güzel ve değerli projeleri ortaya koyan Pınar Ayhan’ı, müthiş sesi ve yorumuyla gönüllere taht kuran Dilek Sert Erdoğan’ı, bu güzel projenin gerçekleşmesine destek olan Adalet bakanlığını, güler yüzleriyle her türlü kolaylığı tanıyan ve tüm iyi niyetleri ile
ev sahipliği yapan, Sincan Kadın Kapalı Cezaevi yönetimini ve personelini canı gönülden tebrik ediyorum" dedi.

Hükümsüz Caz,  27 Eylül'de  İzmir Aliağa Kapalı Kadın Cezaevinde kadın mahkumlarla buluşacak.

Haber / Hasret Dilek Delier

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel