Öne Çıkanlar enflasyon açıklaması izmir istanbul Serbest Gündem Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu Kula Devlet Hastanesi

Hobi Bahçeleri İlkbaharda Hazır

Geçtiğimiz aylarda düzenlenen görkemli bir törenle Veziroğlu Mahallesinde temeli atılan Şehzadeler Belediyesi Hobi Bahçeleri projesi inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. İnşaat çalışmalarının yarısından fazlasının tamamlandığı projede, üst yapı olan ahşap hobi evi montajlarına başlanıldı. 
Hobi Bahçeleri projesinin inşaat çalışmalarının hızlı bir şekilde sürdüğünü kaydeden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Şehzadeler Belediyesi olarak Manisa’da bir ilk olan Hobi Bahçeleri projemizin inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 50 bin metre alanda yapımına başladığımız projemizde her biri 90 metrekare olan 318 adet Hobi Bahçesinin yerleri ve alt yapı çalışmaları tamamlandı. Bu çalışma ile projenin yarısı tamamlanmış oldu. Üst yapı ile alakalı olarak, idari binamızın da inşaası tamamlandı. Vatandaşlarımızın kullanacakları, 4 buçuk metrekaresi kapalı 4 buçuk metrekaresi de açık olan toplam 9 metrekarelik ahşap hobi evlerinin montajlarına başlanmış durumdu. Bu çalışmamız da tüm hızıyla devam ediyor. Hobi evlerinin montaj işlemlerini tamamlanmasıyla birlikte ekiplerimiz çevre düzenlemesi, parke taşı döşeme işlemleri, çocuk oyun parkının yapılması ve aydınlatma sistemlerini yapımına başlayıp onları da inşallah bir aksilik olmazsa kısa sürede tamamlayacaklar. Aydınlatmada 241 adet güneş enerjili aydınlatma direği kullanacağız. Vatandaşlarımızın boş zamanlarını değerlendirecekleri, şehir hayatının getirdiği stresten uzaklaşacakları, toprakla uğraşarak zihinsel yorgunluklarını atacakları ve sağlıklı bir ortamda kendi ürünlerini yetiştirecekleri Hobi Bahçeleri projemiz nasip olursa 2018 yılının ilkbaharının ilk günlerinde tamamlanmış olacak. Belediye meclisimizde alacağımız bir karar ile Hobi Bahçelerinin kira miktarlarını da belirleyerek kiralama ile ilgili duyurusunu da kısa bir süre içerinde yapacağız. Başvuruda bulunan vatandaşlarımızın sayısı yeterli gelmeleri halinde kira sözleşmesi imzalayarak Hobi Bahçelerini kendilerine teslim edeceğiz. Sayının 318 kişiyi aşması halinde de hak sahiplerini noter huzurunda belirleyeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel