Öne Çıkanlar Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisada kaybolan 2 teknisyen 6 saat sonra bulundu Yunusemre Kadınları Muhtar zatürreye yenik düştü Akhisar Arena

Hırsızlar sondaj binalarına dadandı

Manisa’da yaşanan sondaj binalarındaki hırsızlık olayı Sarıgöl ilçesinde tekrarlandı. Alaşehir ilçesindeki olayın üstünden iki gün geçmesinin ardından Sarıgöl’ün Özpınar Mahallesi’nde bulunan sondaj binasında da elektrik kabloları kimliği belirlenemeyen şahıslar tarafından kesilerek çalındı. Yaşanan olay kamu malının zarara uğratılmasının yanı sıra vatandaşların da susuz kalmasına sebebiyet verdi. MASKİ ekiplerinin kısa süredeki müdahalesi sonrasında gerçekleştirilen tamirat çalışması ile birlikte mahalleye su verilmeye başlandı. 
Özpınar Mahalle Muhtarı Ersoy Erdoğan, “Köyümüze su temin edilen bir kaynakta yaşanan bu hırsızlık olayı bizi çok üzdü. Allah’tan Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ var ki sıkıntımız kısa bir sürede giderildi. Umarız bir daha böyle olaylar yaşanmaz” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel