Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA ŞEHRİN KARAKTERİ

Hayvanlar daha temiz su içecek

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde üreticiye destek sağlamaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından Kula’nın Esenyazı, Ortaköy, Tatlı Çeşme ve Ayvat Mahallelerinde hayvan içme suyu göleti temizleme çalışması yaptı.

Yapılan çalışma hakkında bilgiler aktaran Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Bircan Gençoğlu, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün liderliğinde üreticimizin yüzünü güldürecek projeler üretmeye devam ediyoruz. Ayrıca hayvanların sağlıklı ve temiz su içmesi adına da göletlerde temizlik yapıyoruz. Bu kapsamda da Kula’nın Esenyazı, Ortaköy, Tatlı Çeşme ve Ayvat Mahallelerinde temizlik çalışması yapıldı” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel