Öne Çıkanlar MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi Emekliye 241 lira zam alaşehir mitingi Baba İlgilenir Zafer Sezer Alp

Hasta Hakları Kurulundan Bir İlk
Sağlık kurumlarında meydana gelen hasta hakları ihlallerini değerlendirmek üzere bir araya gelen Yunusemre İlçe Hasta Hakları Kurulu, mart ayı toplantısını Manisa Ağız ve Diş Sağlığı merkezinde gerçekleştirdi.
Yunusemre İlçe Sağlık Müdürü Dr. Engin Yıldırım başkanlığında toplanan Yunusemre İlçe Hasta Hakları Kurulunda, Kamu Hastaneler Birliğinden, Sağlık ve Hasta Hakları Derneğinden katılan üyeler yanında, sendika temsilcileri ve vatandaşları temsilen bir üye katılıyor. Her ay Sağlık Müdürlüğünde toplanan kurul bu ay bir ilk olarak sorunları yerinde tespit etmek ve hastane işleyişi hakkında fikir sahibi olmak amacıyla Manisa Ağız ve Diş Sağlığı merkezinde toplandı. Toplantının yanı sıra sağlık merkezini gezen Kurul, hasta kaydından başlayarak, poliklinik hizmetleri, röntgen, ameliyathane ve protez merkezini gezerek hastane çalışanlarından bilgi aldı.Tedavi için Manisa Ağız ve Diş Sağlığı merkezine gelen vatandaşlar ile tek tek ilgilenen İlçe Sağlık Müdürü Dr. Engin Yıldırım, sağlık hizmeti alan vatandaşların memnuniyetinin önemine değinerek, hasta hakları ihlallerini önlemenin yanı sıra, özveri ile görev yapan sağlık personeline de moral vermek amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirtti.
GÜNLÜK 900 HASTAYA HİZMET VERİLİYOR
Manisa Ağız ve Diş Sağlığı merkezi Başhekimi Dt. Asım Tokul, günlük ortalama 900 poliklinik hastasına hizmet veren merkezlerinin haftanın dört günü saat 19.00’a kadar hizmet verdiğini, acil birimlerinin 24 saat hizmet verdiğini belirterek, “Hasta hakları kurulunun ziyareti bizim için büyük bir motivasyona neden olmuştur. İstedikleri zaman merkezimizi ziyaret edebilirler. Kurula bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel