Öne Çıkanlar mısırdaki idam kararları nurullah savaş yunusemre recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu

Gördes Belediyespor namağlup şampiyon

Manisa 1. Amatör Küme B Grubunda mücadele veren Gördes Belediyespor namağlup olarak şampiyon oldu. Oynadığı 16 maçın 15’ini kazanan ve sadece bir maçta berabere kalan Gördes Belediyespor’un şampiyonluğu ilçede büyük sevinçle karşılandı.

Gördes Belediyespor Teknik Sorumlusu Mehmet Yavuz, yaptığı açıklamada, "2016-2017 sezonda toplam 16 maç oynadık. Bunun 15’ini galibiyetle 1 maçı ise beraberlikle tamamladık. Sezonun başından beri ciddi çalışma ile yağmur çamur demeden antrenmanlarımızı son maçımıza kadar devam ettirdik. Gördes futbol tarihinde namağlup şampiyon olarak bir ilke imza attık. Bu süreçte bizlere destek çıkan Belediye Başkanımız Muhammet Akyol’a, yöneticilerimiz Ahmet Esen, Halil Erden ve Mehmet Gürbüz’e, bizleri hiç bir zaman yalnız bırakmayan Gördes halkına ve galibiyeti bizlere tattıran Gördes Belediyespor futbolcularına canı gönülden teşekkür ediyorum." dedi.

Anahtar Kelimeler:
Manşsa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel