Öne Çıkanlar MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi Emekliye 241 lira zam Baba İlgilenir Zafer Sezer Alp alaşehir mitingi

Gıda Bankası 7 Binden Fazla İnsana Ulaşıyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışıyla ve ‘Yalnız Değilsiniz’ sloganıyla Manisalıların hizmetine soktuğu ‘Gıda Bankaları’ vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Manisalıların iyi gününde de kötü gününde de yanında olan Manisa Büyükşehir Belediyesi, 2013 yılında merkezde, 2016 yılında ise ilçelerde hizmet vermeye başlayan ‘Gıda Bankası’ ile il genelinde 7 bin 412 ihtiyaç sahibine ulaşıyor. Gıda Bankası’nın daha çok ihtiyaç sahibine ulaşılması noktasında da çalışmalar sürdürülüyor. İlçe ilçe, mahalle mahalle ve kapı kapı dolaşan ekipler, dur durak bilmeden Manisa merkez ve ilçelerinde ihtiyaç sahibi vatandaşların tespit edilmesi noktasında çalışmalar gerçekleştiriyor. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel