Öne Çıkanlar genel haber Manisanın Şehzadeler ilçesi karaçoban Sosyal Güvenlik Kurumu şehzadeler belediyesi

Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği'nin 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı


Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği'nin ilk kongresi 16 Mayıs 2019 tarihinde yapıldı.  Başkan İsmail Aydın güven tazeledi.

Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Başkanı İsmail Aydın tarafından GYD yönetimi ve üyelerine iftar yemeği verildi. İftar yemeğinin ardından kongre gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen kongrede Divan Başkanlığını Ümit Taydaş, Mehmet Ali Özaltın ve Cumhur Köseoğlu yaptı.

Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Başkanı İsmail Aydın, yaptığı konuşmada, "Türkiye Gazeteciler Federasyonun Manisa'da tek üyesi bizim derneğimizdir. Önemli faaliyetlere imza atacağız. Türk medyasında ve yerel basın alanında derneğimize prestij kazandıran projeler kapsamında mesleki anlamda konferanslar düzenlenmeyi hedefliyoruz. Yönetim kurulumuz, başkanlarımız ve tüm üyelerimizle birlikte çalışacağız" dedi.

Başkanı Aydın, basının yapıcı eleştiri görevini yerine getirmesinin çok önemli olduğunu da vurguladı. "Basın yapıcı eleştiri görevini yerine getirmelidir. İlimizin ve Türkiye genelinde birçok sorunlar ve bekleyen projeler vardır. Bu projelerin basın takipçisi olmalıdır. Bu konuda basın ne kadar etkin rol oynarsa hizmetler de o kadar hız kazanır. Yerel basının sorunlarına ve gazetecilerin Manisa'daki sesi olmak için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.
Konuşmaların ardından İsmail Aydın başkanlığa seçildi. Yapılacak olan Yönetim Kurulu toplantısında görev dağılımı belirlenecek.

Daha sonra GYD Başkanı İsmail Aydın'ın doğum günü münasebetiyle Başkan Aydın'a
sürpriz bir kutlama yapıldı.

Haber : Hasret Dilek DELİER

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel