Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA ŞEHRİN KARAKTERİ

‘Flashdance’ Büyüledi

 ‘Flashdance’ Büyüledi

 İzmir Özel Türk Koleji öğrencileri; canlı orkestra, muhteşem ışık ve dans şovlarından oluşan ‘Flashdance’ gösterisini Manisalıların beğenisine sundu. Etkinliğe Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ergün Aksoy da katıldı. 

İTK Müzikal Kulübü öğrencileri, bu sezon için Broadway’de gösterilen dünyanın birçok ülkesinde de tekrar tekrar sahnelenen ve 3 milyondan fazla seyirciye ulaşan bir de Hollywood uyarlamasıyla sinemaya aktarılan ‘Flashdance’  gösterisini Manisalılar için sahneledi. Kültür Merkezi Lale Salonu’nda gerçekleşen etkinliğe Manisa Vali Yardımcısı Ünal Çakıcı, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ergün Aksoy da katıldı. Manisalıların ilgi gösterdiği şovda öğrenciler, teatral ve dans gösterileri ile katılımcılara güzel bir gece yaşattı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel