Öne Çıkanlar salihli manisa Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul Serbest Gündem

Eski Başkan Adil Aygül, Elektronik Sayaçtan Memnun
Manisa Belediyesi eski Belediye Başkanı Adil Aygül, eski mekanik su sayacını kartlı sayaçla değiştirmek için Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Abone İşleri Dairesi Başkanlığı’na gelerek elektronik sayaç sistemine geçti.
Manisa Belediyesi eski Belediye Başkanı Adil Aygül, akıllı su sayacı sistemine geçmek için MASKİ Abone İşleri Daire Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ziyareti sırasında Aygül’e Abone İşleri Daire Başkanı Sevinç Deniz, İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Ersoy Arslan ve Bilgi İşlem Daire Başkanı Gökhan Kiriş de eşlik etti. Eski mekanik su sayacının neden olduğu külfetlerden kurtulmak için elektronik sisteme geçmek istediğini belirten Aygül, “Akıllı sayaçlar eski sisteme göre oldukça kullanışlı. Beraberinde getirdiği avantajlar da hem maddi anlamda hem de kullanım anlamında kolaylıklar sunuyor. Böylelikle suyu yüzde 10 indirimli kullanmaya da başladım. Sayaç bedelinin dışında söküp takma işlemleri için de herhangi bir ücret talep edilmedi. Yeni sistemde depozito ücreti de yok. Eski sayaçlardaki faturaları takip etme ve günü geçmeden ödeme zorunluluğu yoğun insanlar için gerçekten sıkıntı yaratıyordu. Artık böyle bir derdim kalmadı. Diğer büyükşehir belediyelerinde uygulanan bu sistemi Manisa’da da kullanmaya başladığımız için çok memnunum” dedi.
Kartlı su sayaçlarıyla ilgili bilgi veren Abone İşleri Daire Başkanı Sevinç Deniz de, “Şuana kadar 87 bin sayaç montajı yaptık. Önümüzdeki dönemde de çalışmalarımız sürecek. MASKİ olarak öncelikli amacımız daima kaliteli hizmet sunmak oldu. Kartlı sisteme geçerek suyu indirimli kullanmaya başlayan vatandaşlarımızdan da olumlu dönüşler alıyoruz. Özellikle kaçak kullanımlardan dolayı omuzlarına binen yükün ortadan kalkmış olmasından ötürü çok memnunlar. Artık hesaplarını bilerek, haftasonları dahil istedikleri kadar yükleme yapıp kullanabiliyorlar. Gecikme zammı gibi maddi külfetlerin ortadan kalkmasının yanı sıra, unutulan faturalardan kaynaklı olarak su kesintisi de yaşanmıyor. Kartta yüklü su tükendiğinde, sistem otomatik olarak yedeğini devreye soktuğu için de susuz kalmak gibi bir durum söz konusu değil. Ayrıca yine bu sistem üzerinden yaşlı, engelli olduğu için abone merkezine gelemeyecek durumda olan vatandaşlarımıza ulaşarak, yükleme ya da sayaç bedeli taksit ödemelerinde ekip arkadaşlarımız aracılığıyla işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Bizim işimiz sayacı değiştirdiğimiz zaman bitmiyor. Abonelerimizin hayatını daha da kolaylaştırmak için çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel