Öne Çıkanlar salihli manisa Serbest Gündem Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul

Erbil’den Başkan Ergün’e Ziyaret
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında ağırladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ergün, “Bulunduğumuz makamlar Manisa’ya hizmet etme makamları. Bu nedenle önemli olan istişare içerisinde Manisa’da yaşayan vatandaşlarımıza hizmet edebilmektir” dedi.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ziyarette bulundu. Nezaket ziyaretinde bulunduklarını dile getiren Manisa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, Başkan Ergün’e çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, “Nazik ziyaretiniz için başta şahsınız olmak üzere bütün yönetim kurulu üyelerinize teşekkür ediyorum. Bulunduğumuz makamlar Manisa’ya hizmet etme makamları. Bu nedenle hem kamu kurumları hem odalar, hem de dernekler her zaman istişare içinde olması gerekiyor. Önemli olan Manisa’da yaşayan insanlarımızın sorunlarını gidermek ve onlara hizmet edebilmektir. O açıdan her zaman fikir alışverişi içerisinde bulunmamız Manisa’nın menfaatine olacaktır” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel