Öne Çıkanlar salihli manisa Serbest Gündem Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul

En iyi hizmeti verebilmek için çalışıyorlar

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, Celal Bayar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü öğrencilerinin Sağlık Politikaları Dersine konuk oldu. Yerel yönetimler ve sağlık konusunun işlendiği derste Daire Başkanı Talip Akbaş, öğrencilere Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığının faaliyet gösterdiği çalışmalarla ilgili bilgiler aktardı.

Celal Bayar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Politikaları Dersi kapsamında Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş yerel yönetimler ve sağlık konusunu anlattı. Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Saliha Özpınar ve Ebelik Bölümü 4. sınıf öğrencilerinin konuğu olan Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığının gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileterek sözlerine başlayan Daire Başkanı Talip Akbaş, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün önderliğinde çevreye, doğaya ve insana saygılı bir şekilde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu kapsamda eğitim, kültür-sanat ve rutin belediyecilik hizmetlerimizin yanı sıra, insanların, hayvanların ve doğa sağlığının korunmasını da kendimize görev biliyor ve buna göre çalışıyoruz. Daire Başkanlığımıza bağlı İş Sağlığı ve Güvenliği, Veteriner İşleri, Haşereyle Mücadele ve İdari İşler Şube Müdürlükleriyle evde bakım birimimizle Manisa’ya en iyi hizmeti sunmanın çabası içerisindeyiz” diye konuştu.

Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, daha sonra öğrencilere hazırlanan slayt eşliğinde sunum gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı bünyesinde bulunan şube müdürlükleri ile evde bakım biriminin çalışmalarını aktaran Daire Başkanı Talip Akbaş, son olarak öğrencilerin çalışmalarla ilgili yönelttikleri soruları yanıtladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel