Öne Çıkanlar salihli manisa Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu Serbest Gündem Manisa Büyükşehir Belediyesi

Eğitimci Yazar-şair Alper Tunga Kumtepe, İMKB Öğrencileriyle Buluştu
Eğitimci-Yazar-Şair Alper Tunga Kumtepe, Yunusemre ilçesindeki İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde kitap sohbeti ve imza gününde öğrencilerle buluştu. Öğrencilerin dikkatle takip ettiği programda yazar Kumtepe okumanın önemine dikkat çekerek toplum olarak daha çok okuyan bir ülke olmamız gerektiğini söyledi.
İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, ‘Okuyan Şehir Manisa’ projesi kapsamında ‘Yazarlarla Kitap Sohbeti ve İmza Günü’ etkinlikleri çerçevesinde okulun çok amaçlı salonunda eğitimci yazar-şair Alper Tunga Kumtepe ile kitap sohbeti ve imza günü etkinliği gerçekleştirdi. Yazar Kumtepe, okumanın önemine vurgu yaptığı programda kendisini yazarlığa iten anılarını öğrencilerle paylaştı. Akıcı bir sunumla öğrencilere kitap okumanın neden bu kadar önemli olduğunu kaydeden Kumtepe’nin yazmaya nasıl başladığını anlatması öğrenciler tarafından pür dikkat dinlendi.
Alper Tunga Kumtepe konuşmasının ardından öğrencilerin kitaplar ve yazarlıkla ilgili birbirinden ilginç sorularını cevaplandırdı. Her soruyu büyük bir içtenlik ve samimiyetle cevap veren Kumtepe’ye program sonunda Okul Müdürü Funda Berber tarafından günün anısına plaket takdim edildi. Plaket takdiminin ardından Kumtepe, öğrencilere kitaplarını imzaladı.
Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği ve güzel vakit geçirdiklerini kaydeden İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Funda Berber eğitimci yazar-şair Alper Tunga Kumtepe’ye etkinliğe katıldığı ve kendilerine vakit ayırdığı için teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel