Öne Çıkanlar sosyal koruma İsmail Aydın hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi Jandarma ekipleri

Dolandırıcılar Bu Kez Başkan Çelik'in İsmini Kullandı

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik son zamanlarda Şehzadeler Belediyesinin, kendi isminin ve bazı belediye yöneticilerinin ismini kullanarak kişi ve kurumlardan maddi yardım toplamak isteyen şahıslara karşı Manisalı vatandaşları uyardı. Son zamanlarda bu tür şikayetlerle karşılaştıklarını ifade eden Başkan Çelik, “Vatandaşlarımız tarafından belediyemizin adını kullanarak, şahsımın ve bazı yöneticilerimizin adını kullanarak hasta kişiler hakkında maddi yardım toplanıldığı şikayetleri tarafımıza iletilmiştir. Bu noktada Şehzadeler Belediyesi olarak her hangi bir yardım projemiz bulunmamaktadır. Ayrıca Şehzadeler Belediyesi elden yardım toplamamaktadır. Tarafımıza iletilen bu şikayetler hakkında hukuk birimimizce Emniyet Müdürlüğümüz ve Cumhuriyet Başsavcılığımız nezdinde gerekli girişimler yapılarak davacı olunmuştur. Bu şekilde vatandaşlarımızdan maddi yardım talep eden kişilerle karşılaşılması durumunda konuyu 0 236 250 11 00’dan belediyemize veya 155 Polis hattına ihbar etmelerini önemle rica ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel