Öne Çıkanlar MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi Emekliye 241 lira zam alaşehir mitingi Baba İlgilenir Zafer Sezer Alp

'CHP'den Terörist Çıkar mı ÇIKAR'

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ Türkiye'nin coğrafi ve siyasi konumunu değerlendirerek şunları söyledi:
"95 yıldır Cumhuriyetimiz var. Bizler dünyanın en pahalı toprağında yaşıyoruz. Dünyanın en önemli topraklarındayız.Doğu  ile batıyı birleştiren noktadayız. Bizler yeniden diriliş göstermemiz gerekiyordu. Peygamber efendimizin herşeyi burada hediyeleri burada ve biz bu ülkeyi korumak zorundaydık. Bizlere Batı çok darbe yaptı" dedi.

ÖZDAĞ; "TÜRKİYE'NİN GÜVENLİĞİ İÇİN AFRİN'E GİRDİK
AK Parti'li Özdağ Afrin ile ilgili gelişmeler hakkında ise şunları söyledi: "Afrin'e gelince biz iyi bir politika sergilemek durumundayız. Bu topraklarda dış politikada biraz esneklik göstermek durumundayız. Türkiye'nin menfaati neyi gerektiriyorsa, biz bunları yaparız. Şimdi biz kalkınıyoruz biz büyüyoruz. Ne diyorlar bize kalkınmayın gelişmeyin diyorlar... Biz orta ölçekli bir devlet olma yolunda ilerliyoruz. 
Kürt kardeşlerime sesleniyorum bunların hiçbiri Kürt devleti değildir. Kürtler müslümandır. Türkiye'de kürtçülüğün teorisini yapan kişi Türk'tür. İsim vermeyeceğim Yabancılar o kişiyle röportaj yaptı ve cevap müslüman müslümana silah sıkmaz. Bu devleti kurmaya çalışanların amacı çıkar devleti kurmak kimin devleti bu Amerika'nın devleti.
Suriye'yi 3'e bölmek istiyorlar. Türkiye'de de aynısını yapmak istedi PKK hatırlarsanız. Doğu'da AK parti'yi destekleyenleri kaçırdılar. Çözüm süreci bunun için yapılmıştı. 
Irçılık yapmaya çalışılıyor. Biz PKK'ya Suriye'de devlet kurdurmayacağız. Nasıl olurda ordusu olur özerk bir yapının..." dedi.


"BÜTÜN OYUNLAR TÜRKİYE'de OYNANIYOR"
Özdağ: "Amerika bir devletçilik kurmak istiyorlar, amaçları buraya hakim olmak ve bu şekilde Türkiye'yi tehlike altına almak istiyorlar. Barzani'nin kuracağı devlete karşıyız, kurdurmayacağız. Suriye bir bütündür birlikte hareket edilerek oterite boşluğu düzeltilcecek.
Amerika karşımızda ama yanımızda Rusya var. Afrin'deki örgütler Türkiye'yi tehdit edecek. Güvenliğimizi sağlamak bizim görevimiz. Başkalarının toprağında gözümüz yok. Dindaşlarımızı ve dildaşlarımızla ilgilenmek Türkiye'nin görevidir. 
Sınırlarımızı ABD'ye rağmen temizleyeceğiz. Bunun için elimizden gelen herşeyi yapacağız. Darbeleri yapan kişilerin yaptığı herşey ihanettir. 1960, 1980, 21 Mart, aykırı yürüşler bunların hepsi ihanettir. Şuan örgütü yönetenler Amerika'nın uşağı." şeklinde konuştu.


'CHP'den Terörist Çıkar mı ÇIKAR'
AK Parti'li Özdağ son olarak şunları söyledi: "Bizimle hareket etmeyen sadece HDP var. Ben HDP'yi parti olarak saymıyorum. CHP nin şunu yapması gerek Afrin' girip girmeyeceğimizi dışarda konuşmasın. Gitsin Başbakan'a gitsin karşısında söylesin. Endişelemizi konuşalım. Ama bunları Afrin' e girmeyelim demenin bir anlamı yok. Biz 80 milyon bir olursak geleceğe güzel bir kuşak bırakabiliriz. Böyle bir devlet mücadele verirken konuşmalarımıza çok dikkat edeceğiz.  Bir partiye terörist diyemem Özgür Bey CHP'nin grup Başkanvekili Manisa için elbette ki bir parti. CHP'nin grup Başkanvekili  Manisa Milletvekili Özgür Özel'in Türkiye'nin tapusunu alan bir partiden Terörist çıkar mı sözlerine Özdağ çıkar diye yanıt verdi. Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün ne dedi Biz Ege 'de rumlara soykırım yaptık dedi. Kurtuluş Savaşında Kemal Atatürk vardı. Yani biz şimdi o zamanlar soykırım mı yaptık? 
Mücadele silahla yapılmaz. Demokraside olmaz bu. Elinize silah aldığınız gün mutlaka arkanızda silahlı bir egemen vardır. PKK'yı översen PKK'lı olursun. CHP konuşmalarına dikkat edecekler. 
CHP ana mualifet partisidir.Demokrasi her yerde vardır. Elbette bizim gibi düşünmeyecek. Ama milli meseleler sadece kapalı kapılar ardındadır. Afrin ile ilgili Sayın Başbakanla görüşeceksiniz. Kim eline silah alıyorsa, kim illegal yapılanma içerisindeyse onlarla mücadele etmek hepimizin görevidir."
Manisa Belediye Başkanlığına Aday olacak mısınız sorusuna AK Parti'li Özdağ şunları söyledi:

"Biz Milli Eğitim Bakanımızla Manisa'ya geldik. Biz Türkiye'de Manisa Organize Sanayi bir ilke imza atmak istedi. Şuan 90 çocuk burada eğitim görüyor. Burada biz çocuklara balık tutmasını öğrettik. Engelsiz yaşam merkezi kurduk. 2 Bakan burayı gördü. 6 Bin çocuğumuz üretime katma değer sağlayacaklar. Sayın Bakanlar bunları görsün ki her yerde açılsın.  Biz çözüm merciiyiz. Biz hep yorgunuz her zaman milletimiz için Manisa'mız için çalışacağız. Manisa huzurun kenti olacak" dedi.
 

HABER-KANAL 45 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel