Öne Çıkanlar sosyal koruma ak parti hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi Jandarma ekipleri

CHP Şehit Ailelerini Ağırladı
CHP Salihli İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayten Gürkıvrak ve yönetim kurulu üyeleri tarafından düzenlenen kahvaltıda Salihli’deki şehit aileleri misafir edildi.
Salihli Öğretmen Evi’nde gerçekleştirilen CHP Manisa Milletvekili Mazlum Nurlu, İlçe Başkanı İsmet Kocabıyık, Salihli Şehit Aileleri Derneği Başkanı Abdullah Varol, şehit aileleri, belediye meclis üyeleri ve partililerin katıldığı etkinlik saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.
“BARIŞ VE HUZUR İSTİYORUZ”
Açılış konuşmasını yapan CHP Kadın Kolları Başkanı Gürkıvrak, “Sizlerin evlatları, bizlerin daima şükranla anacağımız canlarımız şehitlerimizdir” derken, İlçe Başkanı Kocabıyık ise “Hiç kuşkusuz acının en büyüğünü sizler yaşadınız. Acılarınıza çare olamayız ama yavrularımızı bizden alan terör örgütlerine lanetle nefretle kınadığımızı bilmenizi isteriz. Biz barış ve huzur istiyoruz” dedi. Ateşin düştüğü yeri yaktığını ifade eden CHP Manisa Milletvekili Mazlum Nurlu ise “Şehit ailelerimizi, onların annelerini babalarını çocuklarını ve yakınlarını sevgiyle saygıyla selamlıyorum” dedi.
(BA-SC)
.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel