Öne Çıkanlar yunusemre mısırdaki idam kararları nurullah savaş recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu

Çamyayla Mahallesi’ne sağlıklı kanalizasyon hattı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Selendi’nin Çamyayla Mahallesi’nde sağlıklı bir kanalizasyon hattı inşa etmek için çalışmalarına başladı.

MASKİ Genel Müdürlüğü, altyapı yenileme işleri kapsamında mahallerin uzun yıllardır yaşadığı sıkıntılara çözüm oluyor. Selendi’nin Çamyayla Mahallesi’nin altyapısını modern bir sisteme kavuşturmak için çalışan MASKİ ekipleri, mahalleye 3 bin 500 metre kanalizasyon hattı döşüyor. Mahallede kanalizasyon hattı döşeme çalışması noktalandığında, 5 bin 900 metrelik içme suyu hattı yenileme işi start alacak. Mahallenin altyapısı Avrupa standartlarına taşındığında ise Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi tarafından kilit parke döşenerek mahallenin çehresi komple değişmiş olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel