Öne Çıkanlar enflasyon açıklaması Kula Devlet Hastanesi Serbest Gündem izmir istanbul Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu

Büyükşehirin İtfaiye Binaları Yükseliyor
Manisa Büyükşehir Belediyesinin, il genelinde inşa ettiği yeni itfaiye müfrezeleri ve amirlik binaları yükseliyor. Büyükşehir Belediyesi’nin 17 ilçede inşasına başladığı 36 adet yeni müfreze ve itfaiye amirliklerinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.
Manisa Büyükşehir Belediyesi doğal afet, yangın ve acil durumlara daha hızlı ve etkili müdahale etmek için 17 ilçede çalışmalarına başladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan itfaiye amirlikleri ve müfrezeleri çok yakın bir zamanda hizmet vermeye başlayacak.
Yangın ve diğer afetlerde en kısa sürede olası can ve mal kaybını asgari düzeye indirmek amacıyla oluşturulacak müfrezeler ve amirlikler 7 gün 24 saat hizmet verecek. Eski ve çok kötü durumda olan müfrezelerin yenileri ile değişeceğini belirten İtfaiye Dairesi Başkanı Ali Gül, yapımı devam eden itfaiye amirliklerinden 15 adedinin yakın bir zamanda hizmet vermeye başlayacağını belirtti. Gül, “İtfaiye Dairesi Başkanlığı olarak müfreze noktaları ve itfaiye amirliklerini çoğaltıyoruz. İl genelinde vatandaşa daha hızlı ve etkili hizmetin gidebilmesi için çalışmalarımız devam ediyor. Şuan 19 birimimizle il geneline hizmet veriyoruz. 56 araç alımı ile güçlendirdiğimiz itfaiye filomuza ek olarak tadilatı devam eden, yapımı bitme aşamasında olan ve yeni başlayanlar olmak üzere 36 adet amirlik ve müfrezeyi faaliyete geçireceğiz. Yakın bir zamanda toplamda 55 noktadan vatandaşlarımıza hizmet vereceğiz. Yeni kuracağımız müfrezeler modern bir yapı içerisinde acil durumlara müdahale edebilecek. 7 gün 24 saat vatandaşımızın hizmetindeyiz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel