Öne Çıkanlar salihli manisa Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul Serbest Gündem

Büyükşehirden Havaoğlu Mahallesine Kalıcı Hizmet
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi ilçesi Havaoğlu Mahallesi girişindeki yolda yama ve bakım yaptı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi ilçelerde vatandaşların yüzünü güldürecek hizmetler yapmayı sürdürüyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü tarafından, Selendi ilçesi Havaoğlu Mahallesinde yoğun yağışlar ve yüksek tonajlı araçların geçmesi nedeniyle bozulan yolda yama ve bakım çalışması yapıldı. Yapılan çalışmaların ardından yollarda oluşan çukurlar kapatılarak, yol güvenli ve konforlu hale getirildi.
Yapılan çalışmalardan memnuniyetlerini dile getiren Havaoğlu Mahallesi sakinleri, “Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ederiz. Yaptıkları çalışmalarla mahallemizin giriş yolundaki çukurlar kapatıldı. Araçlarımız geçerken çok zorlanıyordu” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel