Öne Çıkanlar sosyal koruma İsmail Aydın hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi Jandarma ekipleri

Bülent Hasgönüllü kitabını tanıttı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen imza gününe Bülent Hasgönüllü’nün yanı sıra Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, siyasi parti temsilcileri, Manisa FK yöneticileri ve davetliler katıldı.

Aynı zamanda Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Başkanı, HEGEM Vakfı Ege Bölgesi Başkanı ve Kanal45 TV Genel Yayın Yönetmeni İsmail Aydın da dostu Bülent Hasgönüllü'yü yalnız bırakmadı.

İmza gününde Manisalı Yazar Bülent Hasgönüllü şunları dile getirdi:

“Benim için önemli bu günde beni yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. Kitabıma neden Futbolun Dili adını verdim? Dil 5 duyu organımızdan en çok çok suç işleyenidir. En günahkarı faka en tatlısıdır. İnsan ruhunun tarifçisidir. Hayata meydan okuyan, ölüm karşısında bile susmayan asi. Kısacası yılanı deliğinden çıkaran da dildir. Bilindiği üzere yazarlar kimsenin görmediğini gören, bilmediğini bilen, duymadığını duyanlardır. Ben de yazdım.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel