Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi Manisa Büyükşehir Belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA

BAŞKAN TOSUN “HER ZAMAN ESNAFIMIZIN YANINDAYIM”

Kula Yunus Emre Caddesi üzerinde bulunan Pastane işletmecisi Cihan Kurt “İşletmemin önündeki kaldırım kenarına akşam saatlerinde her zaman olduğu gibi masa ve sandalyeleri vatandaşların kaldırımdaki geçişlerini engellemeyecek şekilde yerleştirirken Büyükşehir’e ait zabıta ekipleri iş yeri önüne gelerek sandalye ve masaları buradan kaldıracaksınız diyerek sözlü müdahalede bulundular ardından çıkan arbede sonrası olay hukuki yola taşındı.

Bunun üzerine Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun Yunus Emre Caddesi esnafını ziyaret etti.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun yaptığı açıklamada “ Bugün, Yunus Emre Caddesindeki esnaflarımızı ziyaret ederek hayırlı cumalar diledik.

Dün itibariyle cadde esnaflarımızla yaşanan üzücü olaydan dolayı esnaf kardeşimiz Cihan Kurt'a geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Sebebi veya dayanağı ne olursa olsun kamu hizmetinde bulunan bir görevlinin meşru savunma dışında darp girişiminde bulunmasını uygunsuz ve yanlış buluyorum. Tüm kamu görevlileri, bilinmelidir ki; esnaflarımızın, vatandaşlarımızın ödediği vergilerle maaşlarını almaktadırlar. Ayrıca darp girişiminde bulunan Büyükşehir Zabıta  ekiplerini kınıyorum.” dedi.

Pastane işletmecisi Cihan Kurt ve komşu esnaflarda “Başkanımızın ziyareti bizleri çok mutlu etti, başkanımıza bu olayın ilk defa değil bir çok esnafımız tarafından defalarca yaşamadığını ilettik sağ olsun bizleri dinledi ve gerekli görüşmeleri yapacağını iletti teşekkür ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel