Öne Çıkanlar MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi alaşehir mitingi Emekliye 241 lira zam Baba İlgilenir Manisa Büyükşehir Belediyesi

Başkan Ergün’e Akhisar’da yoğun ilgi

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Cuma gününü Akhisar ilçesine ayırdı. İlk olarak Kapaklı Mahallesi'ni ziyaret eden Başkan Ergün'e, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yaçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Şehnaz Başaran, Manisa Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ali Öztozlu Burak Aslay ve Ertuğrul Yıldırım, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları Erman Aydınyer ve Gökhan Çevik, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Daire Başkanları, Başkan Danışmanları,SPİLAŞ Genel Müdürü Engin Anlı, MANULAŞ Genel Müdürü Özgür Temiz, Ülkü Ocakları İl Başkanı Nazmi Akçay, MHP Akhisar İlçe Başkanı Ahmet Namal, MHP Saruhanlı İlçe Başkanı Baki Ulu eşlik etti.
Başkan Ergün mahalle girişinde Akhisar Muhtarlar Derneği Başkanı İhsan Gümüş, Kapaklı Muhtarı Murat Gökçe, bölge muhtarları, MHP ilçe teşkilatı ve vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı. Kendisini ilgiyle karşılayan kalabalıkla tek tek tokalaşan Başkan Ergün, daha sonra mahalle camiinde cuma namazını eda etti.
Başkan Ergün, Cuma namazının ardından mahalle muhtarlığı tarafından düzenlenen aşure hayrına katıldı. Yapılan hayrın Allah katında kabul olmasını dileyen Başkan Ergün daha sonra ise, mahalle meydanında kadınlarla sohbet etti. Kadınlara çanta hediye eden Başkan Ergün'e mahalleliler yapılan hizmetler için teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel