Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi Manisa Büyükşehir Belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA

Başkan Çerçi, Barbaros Mahallesi sakinleriyle buluştu

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Cuma namazını Barbaros Mahallesi İmam-ı Azam Camii’nde kıldıktan sonra esnaf ziyareti yaptı.

Her hafta başka bir mahallede Cuma namazını kılan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’nin bu haftaki durağı Barbaros Mahallesi oldu. Mahallenin en büyük camisi olan İmam-ı Azam Camii’nde kılınan Cuma namazının ardından Başkan Çerçi, kahvehanede vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Çerçi’ye ayrıca AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcıları Ramis Şiyak ve İdris Avşar, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Zafer İkinci, Belediye Meclis Üyesi Gürkan Koyuncu ve partililer eşlik etti. Kahvehanede lokma, peynir ve çay ikramı eşliğinde vatandaşlarla gerçekleştirilen sohbetin ardından Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Barbaros Mahallesi’nde esnafı ziyaret ederek hayırlı işler diledi.

Anahtar Kelimeler:
YunusemreBelediye
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel