Öne Çıkanlar Emekliye 241 lira zam Baba İlgilenir alaşehir mitingi Zafer Sezer Alp sofralık zeytin

Başkan Çelik’ten Hamsi Festivali’ne Tam Destek

Manisa Trabzonlular Derneği Başkanı Mustafa Kazaz ve dernek yönetimiyle beraber Şehzadeler Belediyesi Ömer Faruk Çelik makamında ziyaret etti. 
Dernek Başkanı Mustafa Kazaz Şehzadeler Belediyesi Başkanı Ömer Faruk Çelik’i 14 Ocak  tarihinde Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenecek olan 2. Hamsi Festivali’ne davet etti. Başkan Çelik, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; "Böylesine güzel bir etkinliği Manisamızda düzenleniyor olmasından dolayı büyük mutluluk yaşıyoruz. Kültürel değerlerin kaynaşması dolayısıyla bu tür etkinlikleri önemsiyoruz. Kültürlerin kaynaşması adına düzenenen bu organizasyonda destek vermeye hazırız" şeklinde konuştu.  Ayrıca etkinlik için   Cumhuriyet Meydanı'nı tahsis edeceklerini ifade eden Başkan Çelik,  Festival sırasında engelliler ve 65 yaşüstü vatandaşların belli alanda ayrı olarak hamsilerinin dağıtılması ve alanda düzenleme hususunda da destek olacaklarının altını çizdi. 
Dernek Başkanı Mustafa Kazaz  ise; "Yaptığımız tüm kültürel etkinliklerde Şehzadeler Belediyesi Sayın Ömer Faruk Çelik Başkanımızı yanımızda görmekten dolayı mutluluk duyarız. Bizlere her zaman destek olan Şehzadeler Belediyesi Başkanı Sayın Ömer Faruk Çelik'e teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çelik,  programının uygun olması durumunda davete icap edeceğini de dile getirdi.

(Kanal 45)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel